Droomhuisje

Droomhuisje

Wij zouden heel graag eindelijk ons eigen huisje willen hebben. Bij de uitgebreide omschrijving kan je meer lezen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen! 

Ik ben Jaimie, ik ben 25 jaar en ik ben mama van 2 prachtige kindjes. Mijn zoontje is 4 jaar en men dochtertje is 2 jaar. Ik ben al 11 jaar samen met men partner, samen hebben we ook de beslissing genomen dat mijn mama bij mij mag inwonen omdat zij een hele zwarte periode achter de rug heeft. Zij heeft namelijk een depressie gehad dat is overgegaan tot een psychose, waardoor zij niet meer op haar eigen kan wonen. Ook is er niemand anders van mijn familie dat naar haar omkijkt.

Verder woont sinds 1 jaar mijn metekindje bij ons, (door persoonlijke reden waardoor ik liever niet heb dat dit openbaar wordt).Ze is 7 jaar oud.

Waarom ik deze crowdfunding opzet?

Ik en mijn partner proberen altijd voor iemand anders goed te doen waardoor we vaker al zelf in de problemen hebben gezeten (schulden dat iemand had of maakte, waardoor wij financieel probeerde te helpen, door samen te wonen met die personen of door zelf de betalingen in de plaats te doen.) Dus nu wil ik ook zeker eens aan ons eigen denken, ik ben nog steeds met men eigen in de knoop(depressie) waar ik elke dag voor vecht. 

Ik wil nu mijn eigen echt voorop zetten en daarom start ik dus met deze crowdfunding zodat ik mijn eigen start kan beginnen, een stabiel huisje voor mijn gezin, de dag van vandaag moet je een startkapitaal kunnen voorleggen en zonder hulp van familie of erfenissen is het echt niet gemakkelijk, het is haalbaar om huur of lening af te betalen want dat doen we nu ook. 

 

Hopelijk kan ik via hier eindelijk mijn droom waar maken en men gezin een thuis geven. 

Alvast bedankt!!! 

heel veel liefs, Jaimie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/06/2022 gestart
434x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jaimie Roekens

Jaimie Roekens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/06/2022 gestart
434x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog