Dré'ke vraagt steun & hopelijk snel weer thuis

Dré'ke vraagt steun & hopelijk snel weer thuis

Dré'ke is 14 dagen geleden vergiftigd geweest op wandeling en vecht nu opnieuw voor zijn leven

 

Updata 9/11 : echo herhaald en de nier is oke ! Nu omde 6 weken een echo om te kijken of de nier stabiel blijft & an kan Dré'ke zijn nier houden 👍🤞 bedankt allemaal ! 

Update op 21/10 is dreke naar huis mogen komen. We zullen moeten afwachten of hij stabiel blijft en zijn nier mag houden. Alvast bedankt iedereen we hebben toch een mooi centje die hem helpen alle zorg te geven. 🐶❤️

 

Update !!! Vndg Dré'ke gaan bezoeken hij was heel stil maar zijn temp was niet meer gestegen. Krijgt nog wel morfine toegediend. Als hij weer zieker word moeten we een CT- scan laten nemen en zonodig 1 nier laten verwijderen. Wij hopen nu op goed geluk dat hij opknapt en weer thuis mag komen zodat alle andere operaties niet hoeven 🤞 alvast iedereen BEDANKT !!!!! Dikke kus van mij en pootje van Dré'ke ( foto toegevoegd van bezoekje kliniek ) 

 

 

 

14 dagen geleden, de ergste dag dat hondenliefhebbers kunnen meemaken. Onze beagle Dré'ke was vergiftigd tijdens wandeling. We kwamen thuis en deed een aanval, direkt naar dierenarts  ze dachten aan epilepsie, 2 u daarna deed hij opnieuw een aanval thuis en toen werd hij opgenomen inde kliniek, de nacht was erop of eronder en ja hoor sterke man heeft het gehaald!! Met 1.5l vocht via infuus was hij helemaal gespoeld. Na 2 dagen weer thuis oef !! Maar toen ….maandag morgend was hij zo triest, kon amper stappen, bibberde en wist geen blijf met zichzelf. Mijn man direkt met hem naar de DA :

40.8C koorts, erg gevoelige buik, direkt een opname met infuus morfine en koorstwerende middelen.  Door de dag enkele onderzoeken en echo's ,er was “ iets ” te zien in zijn buikje.

Een cyste, hebben ze onder lichte verdoving punctie van genomen en wachten op labo uitslag.  De uren en dagen sleepten aan, de DA rade ons aan om hem open te leggen en zo te zien of de cyste te verwijderen. Deze VM operatie en moeste we keuze maken, cyste leegtrekken en hopen dat die niet meer vult met vocht of zijn nier verwijderen !? Wij hebben in overleg gekozen voor dat leegtrekke. Indien dit niet voldoende is moet hij weer geopereerd worden en word zijn nier verwijderd ! Ik hoop nog steeds op het beste maar het zal ons een serieus prijskaartje tegemoet brengen. Alle beetjes zijn welkom  om ons lieve schat terug thuis te brengen!🍀🙏 alvast bedankt groetjes van ons ! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/10/2023 gestart
1901x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nathalie Van den Broeck

Nathalie Van den Broeck

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/10/2023 gestart
1901x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden