Dit is mijn laatste hoop om mijn huis te redden 😪😪

Dit is mijn laatste hoop om mijn huis te redden 😪😪
Wendy Van tielen

Het leven heeft me al zoveel afgenomen, mijn huis wil ik niet verliezen. 😪

 

bij deze zet ik mijn trots opzij en vraag ik. Wie wil mij helpen mee mijn huis te kunnen redden 🙏🙏 

Nog iets verliezen kan ik  niet meer aan… 

Dit is het enige waar ik nog voor wil vechten, om voor mezelf en mijn zoon een zekerheid te hebben.

Een betaalbaar huis, nu betaal ik als huishuur 915 euro wat heel zwaar weegt alleen. Als ik de verbouwingen kan laten doen en kan verhuizen kan ik naar mijn eigen huisje voor veel minder afbetaling van lening want die Is 588 euro.

Ik ben de hoop op aan het geven, ik doe trauma verwerking omdat ik al zoveel trauma's heb mee gemaakt van kinds af. In instellingen gezeten, mishandeld geweest lichamelijk, mentaal, psychisch. Zoveel verlies gekend……. Mijn levensverhaal is heel lang daarom nu ook de trauma verwerking (emdr) wat ook elke maand extra is, en de zorg voor mijn zoon die momenteel in opname is omdat ook hij met de trauma's te maken kreeg.

Ik weet niet meer wat doen de bank wil me geen lening geven, ik wil echt niet het huis verliezen 😪😪

In 2017 heb ik een auto ongeval gehad wat gezorgd heeft dat ik een nek operatie heb moeten laten doen. Tot frustratie is de operatie mislukt mijn bod wil niet terug aan elkaar groeien. Verdikt ik kon mijn job als zorgvuldige niet meer doen. Door mijn trauma's ben ik een hele tijd in opname geweest, een paar maand leven in de psychiatrie. Schaam ik mij ervoor zeker niet want de therapie heeft mijn leven gered.

En ja daar heb ik de liefde gevonden het ging ook terug veel beter, het was een liefde van echt graag zien……. Tijdens mijn opname zag ik dat er toch wel tekorten waren in de psychiatrie, hier werd mijn nieuw leven uitgestippeld. Ik wou ervaringsdeskundige worden, ik wou mensen helpen met een psychische kwetsbaarheid. Wat ik nooit gehad heb, wil ik geven aan anderen.

Zo gezegt zo gedaan 3 jaar ben ik aan de hogeschool gaan studeren als ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheid en verslaving. We hadden grote plannen na het afstuderen weeknzoeken huisje kopen samenwonen, het leven da ik altijd gewild hebben. Ik was mijn laatste dag stage bezig in de psychiatrie toen een collega met de telefoon naar me toe kwam. Hier Wendy u vriend aan de lijn, ik dacht nog ale waarom beld hij mij. Het was de telefoon die niemand wil krijgen. 😪😪 mijn vriend was tijdens het werk van het dak gevallen……. Hij was net als zelfstandige begonnen hij was 40 jaar net geworden. Rouwen kon ik die moment niet aan ik heb zo mijn focus gelegd op mijn studie had nog 2 maand te gaan. Ik had mijn vriend beloofd om af te studeren, het is me ook gelukt. Eigenlijk was ik de weg kwijt maar besefte ik het niet echt. Het overlijden van mijn vriend heeft bij mijn zoon ook voor veel verdriet gezorgd, hij was ook de enige die er stond voor ons.

Het koophuis is een jaar geleden op mijn pad gekomen. Het was een huis wat mij direct aantrok, ik heb het samen met iemand gekocht. Er moest heel veel verbouwd worden maar da was niet erg. Op mijn werk ging het van kwaad naar erger ik moest werken vanuit een café ik werd zo hard getriggerd met mijn eigen verleden, het werd zo erg dat ik in een depressie terug geraakte. Ik was niet meer mezelf ik was ongelukkig wat zorgde dat er meer en meer afstand kwam. Toen ik dacht dat het niet erger kon kreeg ik ook de telefoon dat mijn mama in het ziekenhuis was opgenomen. Het is zo snel gegaan. Ik was op 2 weken ineens mijn mama kwijt mijn partner kwijt wat dus nu bij het huis komt…….als ik mijn ex niet kan uitkopen en de dringende verbouwingen kan doen ook mijn huis kwijt. 😪 

Ik wil hiervoor vechten…….het zou me echt ruimte geven. De kosten nu elke maand alleen mijn huishuur beginnen heel zwaar te wegen. Dus hierbij mijn oproep aub help mij 🙏

Dat ik nu een trauma vol leven voor 1x vastheid en zekerheid mag hebben. Voor mezelf mijn zoon mijn diertjes en dat de kleinkinderen in de tuin kunnen komen spelen als ik me mijn dochter aan het praten zijn.

Help jij aub mee een alleenstaande mama en haat zoon 🙏🙏

Elk kleine Gift is welkom.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/03/2023 gestart
1105x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wendy Van tielen

Wendy Van tielen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/03/2023 gestart
1105x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Wens
Misbruik melden