"DierenThuis: Een Veilige Haven voor Autisme"

"DierenThuis: Een Veilige Haven voor Autisme"

"DierenThuis: Steun ons project voor een veilige haven tussen katten en konijnen voor mensen met autisme. Jouw bijdrage maakt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allemaal, hartelijk dank voor het bekijken van onze steunoproep. Ikzelf ervaar dagelijks de uitdagingen van autisme en een angststoornis. Na vele ups en downs heb ik eindelijk een stabiel en zinvol leven weten op te bouwen, en dit was onmogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke liefde en nabijheid van mijn trouwe metgezellen: de katten en konijnen.

 

Velen zijn bekend met het concept van hulphonden voor mensen met autisme, en ook zorgboerderijen zijn geen onbekend terrein. Mijn droom is om deze twee elementen te combineren en mensen een tweede thuis te bieden te midden van de dieren. Samen gezellig op de bank zitten, spelen met de katten, de konijnen voederen en tot rust komen. Ik heb persoonlijk ervaren hoe de unieke band tussen autisme en dieren iemand kan helpen openbloeien.

 

Na jarenlang als persoonlijk assistent te hebben gewerkt voor mensen met een beperking, sta ik klaar voor deze nieuwe uitdaging. Onze katjes en konijnen komen allemaal uit het asiel. De bijdragen die we ontvangen zullen worden gebruikt voor oprichtingskosten, dierenartskosten, verzekeringen, lekkernijen voor de kinderen, en de ontwikkeling van een website. Uw steun maakt dit bijzondere project mogelijk, en we hopen samen een verschil te kunnen maken in de levens van mensen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/12/2023 gestart
100x bekeken

Actie georganiseerd door:

Platypus Autismecoaching

Platypus Autismecoaching

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/12/2023 gestart
100x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog