Dieren voedselbank en hulp voor dierenarts kosten

Dieren voedselbank en hulp voor dierenarts kosten
Jennifer  Maes

Wij willen een dieren voedselbank oprichten maar ook steun bieden voor kosten bij noodzakelijke behandelingen en ingrepen .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij zien de dag van vandaag meer en meer mensen die hulp nodig hebben van de voedselbank omdat het steeds moeilijker wordt om de eindjes aan elkaar te knopen.

Heel wat van deze mensen delen dan ook nog het beetje voedsel die ze hebben met hun huisdieren en dat willen wij proberen stoppen , wij willen voedsel voorzien voor de dieren zelf op basis van hun behoeften.

We willen ook financieel kunnen bijstaan in nood als de dieren dringend een noodzakelijke behandeling zouden moeten starten of er een dringende ingreep nodig is want daar kunnen heel wat baasjes de dag van vandaag niet direct of helemaal niet meer de middelen voor opbrengen.

Wij zullen in de toekomst nog meer acties ondernemen om financiële middelen te vergaren voor medisch dringende gevallen met de meest simpele zaken zoals bvb taarten verkoop en allerhande.

Heel wat mensen en steeds meer moeten een bezoek aan de dierenarts zelfs helemaal uitstellen en als het ze al lukt langs te gaan bij de dierenarts met hun geliefde gezinsleden is het niet altijd mogelijk om een echte behandeling of ingreep financieel te bekostigen  en wij vinden dat iedereen het beste voor zijn huisdieren moet kunnen doen ongeacht afkomst , rang en stand dus het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Onze grote droom is uiteindelijk om zelf een camionette te kunnen aankopen en met vrijwilligers een dierenambulance paraat te hebben staan in en rond Aalst.

Mensen die liever via mail een gesprek hebben en dan een gift te doen dit kan en mag altijd alle beetjes kunnen echt een verschil maken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/02/2023 gestart
273x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jennifer  Maes

Jennifer Maes

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/02/2023 gestart
273x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden