depressie en zelfbeschadiging

depressie en zelfbeschadiging
Duke Bune

Depressie is een psychische aandoening.

 

Een depressie is een aandoening die de stemming en de gevoelens raakt. Als je eraan lijdt, kun je ondergedompeld raken in somberheid. Je verliest je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten.Je hebt geen zin in de dag en voelt je constant moe en gespannen. Als je depressief bent, staat niet alleen de huishouding van je emoties op z'n kop. Je functioneert doorgaans ook slechter op lichamelijk en cognitief gebied. Je hebt geen kracht om dingen te ondernemen of sociale contacten te zien of spreken.Deze actie is voor goede medicaties om depressieve mensen te helpen.

een van de patienten :

Ben 10 jaar zelf thuis gebleven door angst aanvallen paniek aanvallen en depressie. slaap bijna niet.Ik zie het leven bijna niet meer zitten.Het is zeer moeilijk en voel mij niet goed in mijn vel.De gedachten stoppen niet met te denken en maakt het meer vermoeiend.Eet ook nauwelijks….

Deze actie zal mensen helpen met behulp van medicaties,dokters,psycholoog,voeding en om  levens te proberen te herstellen.

help je mee????

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/11/2022 gestart
423x bekeken

Actie georganiseerd door:

Duke Bune

Duke Bune

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/11/2022 gestart
423x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden