De Toekomst van Diana en haar dochter!

De Toekomst van Diana en haar dochter!
Wil Visser

Wil je me helpen? Diana is mijn dochter en moeder van een prachtg meisje van bijna 3 jaar en het gaat mis met haar...

 

Wil je me helpen?

Ik ben nederlander en Diana is mijn dochter en moeder van een prachtg meisje van bijna 3 jaar. Wij wonen op het eiland Tenerife en Diana is niet in staat voor haar kind te zorgen. Door ingrijpende omstandigheden in haar jeugd en om de pijn daarvan te ontvluchten, greep ze naar drugs.

Diana is verslaafd.

Uit liefde voor haar dochter wil ze veranderen. Ze heeft dat eerder op eigen kracht geprobeerd maar de drugs laten haar niet gemakkelijk los. Ze kan het niet alleen. Valt steeds terug en heeft professionele hulp nodig.

Geen enkele ouder wil zijn kind zien zoals ik het mijne gisteren op straat zag. Ze is erg mager, weegt nog geen 45 kg. Als er nu niet iets verandert, zie ik niet hoe ze nog een jaar kan overleven.

Ik vind het moeilijk om te vragen en toch ga ik het doen.

Diana moet minimaal vier maanden worden opgenomen in een gesloten centrum zodat zij beter kan worden en haar leven kan hervatten en hopelijk snel weer zelf in staat is om voor haar dochter te zorgen.

De opnamekosten voor de kliniek zijn hoog en het lukt me niet deze alleen te dragen. Daarom vraag ik jou of je een financiële bijdrage wilt geven om de vier maanden opname mogelijk te maken.

Een kleine gift of grotere gift... ik ben je groots dankbaar.

Wil Visser

(vader en opa)

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 3/08/2022 gestart
1066x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wil Visser

Wil Visser

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 3/08/2022 gestart
1066x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog