De laatste dierbare herinneringen van Kayden en zijn gezin laten uitkomen

De laatste dierbare herinneringen van Kayden en zijn gezin laten uitkomen
Henrieke Blokhuis
Deel deze actie via:

Dit is kleine superheld Kayden van nog maar 4 jaar oud, helaas zal Kayden deze oneerlijke strijd niet meer kunnen winnen

 

Kayden is net 3 jaar als er een wilmstumor met uitzaaiingen word ontdekt, de behandelingen worden gestart en Kayden gaat hier goed doorheen. 
In november is de tumor verwijderd en is de nabehandeling gestart, alles verliep nog steeds vlekkeloos en de uitzaaiingen in zijn rug,heup en long zijn zelfds verdwenen het gezin kon ze geluk niet op. 

Op 2 april na een leuk weekend weg stond het leven van dit gezin op zijn kop, Kayden werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar al snel duidelijk werd dat het niet goed was en belandde op de kinder intensivecare.
Na een lange week werd duidelijk dat Kayden uitzaaiingen in zijn hoofdje heeft. Maar er is hoop en de behandeling wordt gestart na de eerste mri scan krijgen ze zeer goed nieuws de chemo slaat aan en de artsen zijn blij. 

Helaas is op 30 mei het verschrikkelijke nieuws gekomen dat de uitzaaiingen zijn gegroeid, en er ook nieuwe uitzaaiingen zijn ontdekt dit keer ook in zijn kleine hersenen.
Helaas zal Kayden niet meer genezen..

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/05/2023 gestart
37763x bekeken

Actie georganiseerd door:

Henrieke Blokhuis

Henrieke Blokhuis

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/05/2023 gestart
37763x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog