"Steentje bijdragen" voor de meest waardevolle uitvaart die Kayden verdiend

"Steentje bijdragen" voor de meest waardevolle uitvaart die Kayden verdiend
Henrieke Blokhuis

Dit is kleine superheld Kayden van nog maar 4 jaar oud, hij zal heel snel zijn zware strijd moeten opgeven.

 

Kayden is net 3 jaar als er een wilmstumor met uitzaaiingen word ontdekt, de behandelingen worden gestart en Kayden gaat hier goed doorheen. 
In november is de tumor verwijderd en is de nabehandeling gestart, alles verliep nog steeds vlekkeloos en de uitzaaiingen in zijn rug,heup en long zijn zelfds verdwenen het gezin kon ze geluk niet op. 

Op 2 april na een leuk weekend weg stond het leven van dit gezin op zijn kop, Kayden werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar al snel duidelijk werd dat het niet goed was en belandde op de kinder intensivecare.
Na een lange week werd duidelijk dat Kayden uitzaaiingen in zijn hoofdje heeft. Maar er is hoop en de behandeling wordt gestart na de eerste mri scan krijgen ze zeer goed nieuws de chemo slaat aan en de artsen zijn blij. 

Helaas is op 30 mei het verschrikkelijke nieuws gekomen dat de uitzaaiingen zijn gegroeid, en er ook nieuwe uitzaaiingen zijn ontdekt dit keer ook in zijn kleine hersenen.
Helaas zal Kayden niet meer genezen..

Kayden en zijn familie zijn aan het meest moeilijke deel begonnen van dit hele traject.. het loslaten van je dierbaarste bezit is onmogelijk maar wel de realiteit, 1 wens is om zijn afscheid en uitvaart aan alle wensen van Kayden en dit mooie gezin te voldoen, laten we hier allemaal ons steentje aan bijdragen.

Het geld wat al gedoneerd was (waarvoor duizendmaal dank) is gebruikt voor de mooiste herinneringen met elkaar als gezin. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/05/2023 gestart
61734x bekeken

Actie georganiseerd door:

Henrieke Blokhuis

Henrieke Blokhuis

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/05/2023 gestart
61734x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog