Dagbesteding voor jongeren

Dagbesteding voor jongeren

Help jongeren hun weg terug te vinden. Steun mijn dagbesteding voor kwetsbare jongeren in de gemeente Venray.

 

Lieve mensen

Wij zijn bezig een dagbesteding te starten voor jongeren die even de weg kwijt zijn. Deze jongeren hebben te maken met uitdagingen en obstakels in hun leven, waardoor ze moeite hebben om hun weg te vinden en hun potentieel te benutten.

 

Met deze dagbesteding wil ik een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin deze jongeren kunnen groeien, leren en zichzelf kunnen ontdekken. Het doel is om hen te voorzien van de nodige tools, begeleiding en kansen om hun zelfvertrouwen te vergroten, vaardigheden te ontwikkelen en positieve keuzes te maken voor hun toekomst.

 

Om dit project te realiseren, heb ik jullie hulp nodig. Ik vraag om donaties, groot of klein, om de benodigde middelen en faciliteiten te kunnen bieden aan deze jongeren. Met jullie steun kunnen we workshops, trainingen en activiteiten organiseren die gericht zijn op persoonlijke groei, sociale vaardigheden, creatieve expressie en educatie.

 

Jouw donatie kan een directe impact hebben op het leven van deze jongeren. Het kan hen de hoop en motivatie geven die ze nodig hebben om hun leven weer op de rails te krijgen en een positieve toekomst op te bouwen. Samen kunnen we hen de steun en begeleiding bieden die ze verdienen.

 

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie aandacht en overweging. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil. Laten we samen deze jongeren helpen om hun weg terug te vinden en hen de kans geven om te groeien en te bloeien.

 

Met vriendelijke groet,

 

Linda & Jesse

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/11/2023 gestart
131x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jesse Schaefer

Jesse Schaefer

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/11/2023 gestart
131x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog