Computers voor NTC De Tulp

Computers voor NTC De Tulp
Helena Olyslager

Wij zijn een NTC (Nederlandse taal en cultuur) school in Burkina Faso en zouden willen investeren in computers voor de kids.

 

In 1987 werd de Vereniging voor Nederlandstalig Onderwijs in Burkina Faso (NOBUFA) opgericht. Zij stichtte in hetzelfde jaar de Nederlandse school "De Tulp". Al meer dan 30 jaar verzorgen wij Nederlandse lessen voor kinderen die in Burkina Faso wonen en een Nederlandstalig ouder hebben.

Door middel van de Nederlandse taal- en cultuurlessen krijgen de kinderen de kans om een link te behouden met de Nederlandse of Belgische cultuur en eventueel laten in België of Nederland te studeren. 

Sinds enkele jaren neemt onze leerlingenpopulatie af door de veiligheidssituatie in het land. Dit zorgt ervoor dat de school steeds minder middelen heeft om te kunnen investeren. De dag van vandaag staan media steeds centraler in het onderwijs. Wij zouden met deze inzamelactie graag nieuwe computers aanschaffen voor onze school zodat onze leerlingen nog actiever aan de slag kunnen met actualiteit, spelling en begrijpend lezen. 

Om deze doelstelling te behalen hebben wij jullie hulp nodig. Alle steun is welkom. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/10/2022 gestart
886x bekeken

Actie georganiseerd door:

Helena Olyslager

Helena Olyslager

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/10/2022 gestart
886x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog