Computer voor broertje

Computer voor broertje

Voor de 17de verjaardag van mijn broer zou ik graag een computer cadeau doen maar mits ik niet kan werken heb ik jullie nodig

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik hoop dat deze boodschap jullie in goede gezondheid bereikt. Ik schrijf jullie met een speciaal verzoek dat dicht bij mijn hart ligt. binnenkort is de verjaardag van mijn broer die altijd een ongelooflijke steun is geweest, en ik wil hem dit jaar graag verrassen met een onvergetelijk cadeau.

 

Het enige probleem is dat ik, op dit moment, nog niet in staat ben om zelf geld te verdienen. Maar ik geloof in de kracht van onze gemeenschap en de warmte van onze band. Daarom vraag ik jullie hulp. Met jullie vrijgevigheid en steun kunnen we samen iets magisch voor hem creëren.

 

Het doel is om genoeg geld in te zamelen om hem een ervaring te bieden die hij altijd zal koesteren, iets wat zijn hart zal vervullen met vreugde en hem zal herinneren aan de liefde en steun van de mensen om hem heen. Elk bedrag, hoe klein ook, brengt ons dichter bij dit doel.

 

Jullie bijdrage zal niet alleen een cadeau zijn voor mijn broer, maar ook een teken van onze gezamenlijke genegenheid en waardering voor de mooie ziel die hij is.

 

Ik ben enorm dankbaar voor alle steun die jullie kunnen bieden, of het nu door middel van een donatie is of door dit bericht te delen binnen onze kring. Laten we samenwerken om deze bijzondere dag voor hem nog specialer te maken.

 

Met oprechte dankbaarheid,

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/12/2023 gestart
64x bekeken

Actie georganiseerd door:

Milan Mettens

Milan Mettens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/12/2023 gestart
64x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden