Breng no-way thuis

Breng no-way thuis

hallo allemaal, ik wil deze actie opzetten om mijn zus te helpen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

hallo allemaal,

 ik wil deze actie opzetten om mijn  zus te helpen. het is een heel verhaal, en ik hoop dat mensen het willen lezen en willen helpen.

het heet niet voor niks, breng No-way thuis. No-way, het veulen, wat u ziet op de foto, is geboren bij mijn zus. zon 6 jaar geleden. toen mijn zus haar , inmiddels overleden merrie Fantasy, kocht, had ze niet gedacht dat er een aantal maanden later een veulen naast stond. 

Maar dit gebeurde dus wel. ongewenst, maar niet ongewild, kwam No-way in haar, en dus ook ons, leven. zijn naam heeft hij te danken aan Iris haar vader, die zei: No-way! dat is een leuke naam, dat riep je namelijk als eerste toen je ondekte dat Fantasy drachtig was. zo doende de naam voor dit knappe diertje.

No-way heeft een halfjaar bij zijn moeder, en Iris mogen wonen, hierna was het tijd voor de opfok. inmiddels had Iris hem al  moeten verkopen aan haar toenmalige beste vriedin, wegens financiele redenen. 

later is No-way verkocht aan de eigenaar die hem nu in bezit heeft. Iris heeft altijd contact gehouden en alles op de voet gevolgt over hem.

Fantasy overleed in 2021, helaas, en kort daarna Iris haar vader ook. een flinke klap en verdrietige tijd. Iris heeft nog gevraagt of de eigenaar No-way toevallig wilde verkopen, helaas was dit niet het geval.

Iris heeft toen Destiny gekocht. 

maar nu, waarom dan deze actie? 

ik zal het toelichten. Iris kan 2 paarden onderhouden en betalen. alleen het aanschaf bedrag van No-way is flink hoog. niet zo hoog als ik nu vraag voor de doneeractie. Ik dacht ik zet hem hoger in, misschien als het lukt, kan ze ook nog een mooi goed zadel voor hem kopen. Hij is nu 6 jaar oud dus misschien is dat nodig.

No-way is de zoon van Iris haar vorige merrie, deze merrie was alles voor haar en No-way is precies het evenbeeld van Fantasy. kwa uiterlijk maar ook kwa gedragingen. niet alleen is dit heel emotioneel voor haar, maar is het ook zo dat Iris haar vader vaak langs kwam om bij de kleine man te kijken. No-way is dus van onschatbare waarde voor niet alleen Iris, maar ook voor de rest van de familie.

ik hoop dat er mensen zijn, die willen doneren, zodat ik mijn zus kan helpen haar 'baby' terug te kopen, elke euro is er 1. en wij zijn dankbaar voor alle hulp. 

 

alvast bedankt voor alle hulp

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/03/2024 gestart
72x bekeken

Actie georganiseerd door:

Donny Nobels

Donny Nobels

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/03/2024 gestart
72x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Wens
Misbruik melden