Breng het Zomerfeest terug op 's Koonings Jaght

Breng het Zomerfeest terug op 's Koonings Jaght

Breng het Zomerfeest terug op 's Koonings Jaght en maak het voor Eduard en de anderen bewoners onvergetelijk! Help jij mee?

 

Al jaar en dag genieten de bewoners en medewerkers van 's Kooningsjacht van het hoogtepunt van het jaar: het jaarlijkse Zomerfeest. Een zonnig weekend aan het begin van de zomer, vrolijke bewoners, begeleiders en familie, een ritje in de draaimolen en een frietje tijdens de lunch. 

Thera, Ed en Rutger. Met allemaal een speciale relatie tot Eduard. Eduard woont op 's Koningsjacht (KJ). Thera als persoonlijk begeleider vanaf het eerste moment en als beste maatje van Eduard. Ed als (pleeg) vader en Rutger als bonus-broer. 

En al sinds jaar en dag geniet Eduard enorm van het Zomerfeest. Maar helaas zorgt de druk op het budget en op de (soms vrijwillige) inzet van medewerkers van 's Koonings Jaght in het weekend ervoor dat het Zomerfeest elk jaar lastiger te organiseren is. En na Corona is het helemaal moeilijk gebleken weer nieuwe leven in het Zomerfeest te blazen. En dat te bedenken dat vele bewoners nooit het terrein van de instelling afkomen.

​En daarom zijn wij dit initiatief gestart. Om mensen om ons heen te verzamelen die dit ook zonde vinden en een steentje willen bijdragen om dit hoogtepunt voor velen en voor Eduard te kunnen organiseren, liefst jaarlijks. En dat initiatief hebben we onder gebracht in een stichting: https://www.stichtingzomerfeest.nl/.

Ons eerste doel: het Zomerfeest 2024! Om dit uiteindelijk om een duurzame manier elk jaar te kunnen vieren. En stiekem hopen we dat we zoveel mensen enthousiast weten te vinden dat we nog meer kunnen doen. Voor alle bewoners, personeel, familie en alle andere mensen die nauw betrokken zijn bij 's Koonings Jaght.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/04/2024 gestart
1016x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rutger van den Engel

Rutger van den Engel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/04/2024 gestart
1016x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog