Bowie en het speelgoedpijltje

Bowie en het speelgoedpijltje

Bowie zijn leven hangt momenteel aan een zijden draadje en de kosten lopen hoog op om hem te helpen.

 

Velen van jullie hebben het verhaal van Bowie gevolgd, maar hier nog even zijn verhaal.

Bowie heeft een fascinatie voor foam, dus alles gemaakt van foam haal ik niet in huis. Nu had mijn zoontje een speelgoedje gemaakt van foam meegesmokkeld uit het huis van een vriendje en onze Bowie heeft die dus gevonden en opgegeten. Het grootste deel had hij uitgebraakt maar aangezien hij bleef braken en snel heel slecht werd, was ik naar de dierenarts geweest. Daar hebben ze hem spuitjes gegeven tegen het braken en om de eetlust terug op te wekken. Ook werden er foto’s genomen maar er was niets te zien. De uren daarna bleef hij braken en werd hij alleen maar slechter dus ik belde terug. Ze vertrouwden het niet dus ik moest hem onmiddellijk brengen. Hij was in shock aan het gaan dus De ochtend er op hebben ze hem geopereerd. Ze hadden niets meer gevonden van speelgoed maar zijn maag zat gigantisch vol en hij had bloedingen in zijn maag. 
De maag was ook volledig gestopt met werken. De ochtend erna nog steeds geen verbetering en de maag zat na het leegpompen terug volledig vol ondanks hij niks gegeten of gedronken had. 
De dierenarts stond voor een raadsel dus hij moest overgeplaatst worden naar een kliniek. Daar aangekomen zagen ze dat zijn maag zo immens groot was en vol gas dat hij enorm veel pijn moest hebben en ze dierven geen medicatie geven uit angst voor scheuren. Dan hebben ze beslist hem onmiddellijk te opereren en een gastroscopie te doen. 
 

Zover zijn we nu, in afwachting van telefoon hoe het gaat.

De kosten beginnen al aardig hoog op te lopen na 2 operaties en het is nog niet voorbij… 

Daarom deze crowdfunding want alle kleine beetjes kunnen hopelijk mijn dikke vriend (die nog maar 2 jaar is) en de beste vriend van mijn kids helpen. 
 

Dikke kussen van mijn Bowie ( Bowser ) 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/07/2022 gestart
1402x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ines de Meester

Ines de Meester

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/07/2022 gestart
1402x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden