Bouw mee aan de Toekomst: Steun het Groeihuis Tiny House Project!

Bouw mee aan de Toekomst: Steun het Groeihuis Tiny House Project!

Steun ons Groeihuis Tiny House! Jouw bijdrage helpt jongeren een duurzaam, circulair huis bouwen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het Groeihuis Tiny House project (vzw De Oases), geleid door een groep toegewijde studenten, is meer dan alleen een bouwproject. Het vertegenwoordigt innovatie, duurzaamheid en educatieve groei. Wij, een enthousiaste groep van 20 jongeren tussen 15 en 18 jaar, zijn bezig met het ontwikkelen van een uniek, circulair en verplaatsbaar Tiny House in Pluktuin Oetingen. Dit project omvat niet alleen de fysieke constructie, maar ook een diepgaande leerervaring in wetenschap, techniek en technologie.

We hebben uw financiële steun nodig om dit baanbrekende project voort te zetten. Uw donatie zal direct bijdragen aan de kosten van bouwmaterialen, operationele uitgaven en het waarborgen van de duurzaamheid van het huis. Elke bijdrage, groot of klein, is cruciaal voor de voltooiing van ons Tiny House.

Als blijk van onze dankbaarheid, zullen we de naam van elke donateur graveren op het Tiny House. Dit is een symbolische manier om uw bijdrage te erkennen en uw steun voor duurzame ontwikkeling en onderwijs te tonen. Uw naam zal deel uitmaken van dit innovatieve project en zal onze waardering voor uw steun blijvend markeren.

Uw steun is een investering in de toekomst van duurzaam wonen en de ontwikkeling van jong talent.

Samen kunnen we een verschil maken in de wereld van morgen. Uw bijdrage helpt ons niet alleen bij de realisatie van het Groeihuis Tiny House, maar ondersteunt ook de educatieve en professionele groei van jonge, toekomstige professionals. Sluit u bij ons aan en word onderdeel van deze spannende en baanbrekende onderneming!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/01/2024 gestart
114x bekeken

Actie georganiseerd door:

vzw De Oases

vzw De Oases

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/01/2024 gestart
114x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog