BILLBOARD-ACTIE "FREE PALESTINE

BILLBOARD-ACTIE "FREE PALESTINE

BILLBOARD-ACTIE "FREE PALESTINE

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De meest recente escalatie van een conflict in Gaza, die in juli begon, heeft een reeds ernstige humanitaire crisis in de enclave verergerd.

De jarenlange blokkade, beperkingen, gevaar en onzekerheid is wat Palestijnen hebben moeten doorstaan en tot de dag van vandaag nog steeds meemaken. Hierdoor is ongeveer 80 procent van de bevolking afhankelijk van humanitaire of overheidssteun om te overleven. Opeenvolgende uitbarstingen van conflicten – waaronder de meest recente escalatie, waarbij meer dan 1.900 Palestijnen zijn gedood – hebben de armoede en het lijden uitgediept.
Ongeveer 1,8 miljoen mensen in de Gazastrook werden getroffen door de gevechten, waarbij essentiële infrastructuur zoals elektriciteitscentrales, waterzuiveringsinstallaties, ziekenhuizen en scholen werden beschadigd of vernietigd. Bijna 11.000 huizen waren in puin achtergebleven.

Maanden later zullen naar schatting 108.000 Palestijnen voor de lange termijn worden ontheemd. Honderdduizenden leven nog steeds in noodopvang die op het hoogtepunt van het conflict is opgericht, terwijl anderen onderdak zoeken bij vrienden of familie.

Laten we nog meer zichtbaar worden. Meer uren op de dag. Op meer plekken. Want een vrij Palestina is vrijheid voor iedereen ongeacht afkomt of religie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/10/2023 gestart
120x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Timur en Mike

Actie georganiseerd door:

Timur Huseynov

Timur Huseynov

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/10/2023 gestart
120x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog