BelevenisTafel WZC Zonnetij

BelevenisTafel WZC Zonnetij
Woon-leefbegeleiders en Ergotherapeuten

Help ons om ons doel te bereiken

 

Welkom bij WZC Zonnetij in Aartselaar! 

We trachten een huiselijke en zorgzame woonvoorziening te zijn die zorg en ondersteuning biedt, aan voornamelijk ouderen die behoefte hebben aan professionele zorg en begeleiding. Waar een goede levenskwaliteit en welzijn centraal staat. Het doel is om een comfortabele en ondersteunende omgeving te creëren waarin de bewoners zich veilig en verzorgd voelen.

We begrijpen dat elke persoon uniek is en we streven naar een veilige en vertrouwde omgeving waarin onze bewoners zich thuis voelen. Ons toegewijde team van professionals biedt persoonlijke zorg en begeleiding, evenals een breed activiteitenaanbod om het welzijn van de bewoners te bevorderen. 

Om het activiteitenaanbod nog meer uit te breiden willen we voor de aankoop van een BelevenisTafel gaan.

Dit is een interactieve tafel waar onze bewoners kunnen genieten van stimulerende en plezierige activiteiten. Door deze actie te steunen, draag je bij aan de kwaliteit en creëer je voor onze bewoner een omgeving waarin ze kunnen groeien en zich ontwikkelen. 

Hiernaast kan ze ingeschakeld worden om het contact tussen bewoner en familie/mantelzorger te vergroten. Daar waar communicatie soms moeilijk loopt, kan de BelevenisTafel een hulpmiddel zijn om een contact te leggen. 

Help jij om onze droom te verwezenlijken en samen het verschil te maken!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/03/2024 gestart
506x bekeken

Actie georganiseerd door:

Woon-leefbegeleiders en Ergotherapeuten

Woon-leefbegeleiders en Ergotherapeuten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/03/2024 gestart
506x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden