Begrafenis moeder

Begrafenis moeder

Mijn moeder verdiend een waardige uitvaart, alleen heb ik enorme pech gehad

 

3 jaar geleden is mijn vader overleden. Na 3 jaar, dus dit voorjaar heb ik het erf geld mogen ontvangen a € 25000.-

Dit geld heb ik belegd zonder me goed te laten informeren. Nu komt mijn moeder binnenkort te overlijden door de ziekte COPD fase 4. Ze zit inmiddels bijna de hele dag aan een beademingsmasker en gaat op korte termijn starten met Palliatieve Sedatie. Nu wilde ik € 10.000.- van het beleggingsaccount afhalen, zodat mijn moeder een mooie begrafenis zal krijgen.

Het storten was allemaal geen probleem, maar het eraf halen wel. Ineens was mijn geld geblokt volgens arbitrage-genius.ai en moest ik € 5000.- commissiegeld betalen om mijn geld terug te krijgen. Dit heb ik betaald (nu was mijn bankrekening helemaal leeg) en ben ik dat geld ook nog eens kwijtgeraakt. 

Ik heb dit gemeld en AFM (Autoriteit financiële markt) en heb aangifte gedaan bij de politie. Er is me al verteld door AFM en de politie dat deze mensen hele vieze trucjes gebruiken en niet te traceren zijn. Dus de hoop mijn eigen geld terug te krijgen heb ik laten varen en dit is ook mijn eigen schuld geweest, had ik me maar beter moeten laten adviseren.

Wat ik wel heel erg vind is dat ik nu mijn moeder niet de begrafenis kan geven die ze verdiend en dat doet heel veel pijn.

Liefs Leon

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/11/2023 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Leon R

Leon R

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/11/2023 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog