Alpe Du Huzes

Alpe Du Huzes

Mijn bonusmoeder is onverwachts overleden aan maag/darmkanker. Smorgens ging ze nog werken en s'avonds kreeg ze nieuws....

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik wil meelopen aan Alpe de Huzes ter ere aan mijn bonusmoeder samen met mijn hulphonden. Helaas kost mee doen niet alleen veel geld maar ook eten, activiteiten en het verblijf. Daarnaast heb ik geen team, sta ik wel voor open. Ik heb accommendatie nodig om te verblijven met mijn hulphonden en eten en vervoer. Ik wil hem lopen in 2025, alles wat ik ophaal wat ik niet nodig heb gaat naar KWF. Om mee te lopen heb ik 2100 euro donatie nodig + eigen kosten. Ik hoop dat er mensen zijn die mij willen steunen in deze actie om deel te nemen aan Alpe De Huzes. Geeft mij de ruimte om mijn verdriet van verlies om te zetten in iets positiefs. Ik hou op tiktok en instagram alles bij van wandelen, tot hardlopen en trainen in sportschool. Ik wil geld ophalen voor KWF en kosten die erbij komen kijken zoals onderdak, eten en drinken, vervoer. Ik hoop dat er meer onderzoek komt naar kanker, zodat het eerder erkend wordt en er meer behandelmogelijkheden komen, maar ook dat men met vage klachten serieus genomen worden. 

Ik hoop de Alpe de Huzes te hardlopen met mijn hulphond. Ook honden kunnen getraind worden om kanker op te sporen. In UK zijn ze hier actief mee bezig. 

Wil of kun je niet doneren maar wil je wel helpen? Deel mijn actie dan en vraag in je social netwerk om hem nog meer te delen, zodat er veel aandacht voor komt. 

Er is ook mogelijkheid om samen te lopen of met een heel team, ook wielrennen is mogelijk. Wil je dit samen met mij doen? Stuur me dan een bericht. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/05/2024 gestart
28x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Gaakink

Debby Gaakink

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/05/2024 gestart
28x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog