Afro Caribbean Festival

Afro Caribbean Festival
Sonya Silva

Dit Afro Caribbean Festival heeft als doel om verschillende mensen en culturen bij elkaar te brengen en te verbinden.

 

Dit is het eerste Afro Caribbean Festival dat wij organiseren binnen Mol gekoppeld aan een maatschappelijk thema. Dit festival wordt voornamelijk gedragen door een klein, maar vooral, enthousiaste groepje Mollenaren.

Tijdens dit festival kunt u genieten van live optredens, een theaterstuk, dans, eten, muziek en nog veel meer. Dit zijn een aantal elementen waarmee wij u op een cultureel avontuur meenemen door Afrika en het Carribisch gebied.

Uw financiële steun is nodig om de puntjes op de i te kunnen zetten en om onze overige waardevolle projecten te sponsoren. Naast dit festival organiseren wij namelijk, in samenwerking met Hou Het Puur en NewIndustry, laagdrempelige voetbal- en dansinitiatieven voor jongeren uit Mol en omstreken om hen een zinvolle vrijetijdsbesteding te geven. Daarnaast steunen wij als organisatie ook andere jongerenprojecten buiten België waaronder SV Inter Sophia.

U bent zelf vrij om de hoogte van uw bijdrage te bepalen. Levert u liever een bijdrage in natura zoals voetbalkleren, - schoenen, etc? Ook dat kan! Stuur ons daarvoor een persoonlijk berichtje. Uw bijdrage is ongetwijfeld een investering in maatschappelijke groei en sociale cohesie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/06/2024 gestart
281x bekeken

Actie georganiseerd voor:

VZW Urban Treasures

VZW Urban Treasures

Actie georganiseerd door:

Sonya Silva

Sonya Silva

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/06/2024 gestart
281x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog