Aardbevingsslachtoffers Marokko helpen met winterkleding.

Aardbevingsslachtoffers Marokko helpen met winterkleding.
Sinan Dogan

We willen de mensen die in tenten verblijven blij maken met winterkleding, omdat het straks heel koud gaat worden met winter.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste donateurs,

Wij zijn de Stichting Rose of Hope, een stichting opererend vanuit Nederland, en vanaf 15 oktober tot 22 oktober staan we klaar om af te reizen naar Marrakech voor ons volgende belangrijke project. Onze missie is duidelijk: de aardbevingsslachtoffers helpen en bijstaan in deze moeilijke tijden.

Ons komende project richt zich specifiek op de dorpen rondom Marrakech, waar de wintermaanden bijzonder koud kunnen zijn. We begrijpen dat deze aardbevingsslachtoffers extra kwetsbaar zijn voor de barre weersomstandigheden. Daarom willen we hen graag voorzien van winterkleding.

Het is belangrijk op te merken dat er op dit moment veel waardevolle hulp plaatsvindt in Marrakech voor aardbevingsslachtoffers, variërend van voedselhulp tot onderdak en kleding.

Echter, tot op heden is er nog geen specifieke actie voor winterkleding, terwijl dit met de aankomende winter voor de deur een essentiële behoefte is.

Wij willen vooruitdenken, en met de winter die over enkele maanden voor de deur staat, willen we ervoor zorgen dat deze slachtoffers warm en beschermd zijn. Bovendien hebben wij contact opgenomen met een lokale stichting in Marrakech, en zij hebben nadrukkelijk aangegeven dat een initiatief met betrekking tot winterkleding een waardevol project zou zijn.

Bij Stichting Rose of Hope geloven we dan ook dat het essentieel is dat deze slachtoffers de winter goed kunnen doorkomen, en we hebben uw hulp nodig om dit te bereiken. Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel om warme winterkleding te verschaffen aan degenen die het het meest nodig hebben.

Tot slot willen we benadrukken dat u ons project kunt volgen op Instagram via

https://www.instagram.com/rose_of_hope_foundation/

Hier kunt u updates vinden over ons project, en we zouden het enorm waarderen als u ons zou kunnen helpen door ons project te delen met uw vrienden, familie en naasten.

Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat de aardbevingsslachtoffers van Marrakech de winter met warmte en hoop tegemoet gaan. Uw steun maakt echt een verschil.

Wat ook heel belangrijk is om te vermelden:

We zullen net als onze 1ste project laten zien hoeveel geld we hebben binnengekregen en hoeveel we hebben uitgegeven aan de hand van bonnetjes die we zullen krijgen van de ingekochte spullen, zodat een ieder kan zien dat we er niks aan zullen verdienen.

Hartelijk dank voor uw genereuze steun!

Met vriendelijke groeten,

Stichting Rose of Hope❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/10/2023 gestart
36x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Sinan Dogan

Sinan Dogan

Actie georganiseerd door:

Sinan Dogan

Sinan Dogan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/10/2023 gestart
36x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog