6 Oktober 2e editie Berner Sennen en Newfoundlanderhonden IN DE KAREL TREIN

6 Oktober 2e editie Berner Sennen en Newfoundlanderhonden IN DE KAREL TREIN
Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

Berner Sennen en Newfoundlander honden naar het strand met de KAREL FOUNDATION in actie voor het KWF.

 
€ 0 ingezameld

Op 6 Oktober 2024 organiseert Lola's Berner Sennen Newfoundlander FB groep voor de 2e keer voor een aantal leden van de groep een treinrit naar het strand van Zandvoort met de KAREL trein van de KAREL FOUNDATION in actie voor het KWF. 

De bedoeling is om te gaan treinen met ongeveer 50 honden en 100 baasjes aan boord van de trein.

De honden gaan met hun baasjes opstappen op 2 plaatsen in Nederland en treinen daarna naar het strand van Zandvoort waar de baasjes kunnen lunchen en daarna met de honden een heerlijke strandwandeling gaan lopen.  De eerste editie in 2022 begon onze treinreis in Brabant en in 2024 zal vanuit een ander gedeelte in Nederland de treinrit plaats gaan vinden.

Lola's FB groep organiseert al meerdere jaren wandelingen en leuke uitjes voor baasjes en hun honden van deze rassen met daarbij in gedachten om tevens een goed doel te steunen.  Dit kan zijn een individuele hond die in nood is maar ook een stichting voor mens of dier.

Aangezien de FB groep zelf over geen inkomsten beschikt wordt door acties geprobeerd geld voor dit evenement te generen. De deelnemers betalen zelf ook een gedeelte voor de kosten van de dag maar om dit voor iedereen betaalbaar te kunnen houden hebben we extra inkomsten nodig.  De KAREL TREIN is van de KAREL FOUNDATION en deze rijd in actie voor het KWF. 

Een bijdrage die wij kunnen doen van deze dag uit met onze honden gaat dan ook naar dit goede doel.

Wij hopen dat we met ondersteuning van deze steunactie een bijdrage mogen ontvangen zodat wij de trein weer voor de 2e keer kunnen huren en zoveel mogelijk mogen doneren aan de KAREL FOUNDATION die zorg gaat dragen voor de afdracht naar het KWF. 

De honden een superdag met elkaar op het strand en een bijdrage voor een prachtig goed doel HET KWF. Een echte WIN WIN situatie.   

Onderzoek naar de ziekte kanker waar het KWF zich voor inzet bij mensen zal ook in de toekomst misschien resultaat op kunnen leveren voor onze honden.  Daar hopen we als eigenaren toch op omdat teveel jonge honden van onze rassen helaas te vroeg overlijden hierdoor. 

Vindt u dit ook een goed initiatief, steun ons dan a.u.b. met een kleine bijdrage.   U kunt ons volgen op onze webpagina die uiteraard de foto's gaat plaatsen van ons uitstapje met de KAREL TREIN op 6 Oktober a.s.

Alvast hartelijk bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/12/2023 gestart
346x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Lola's Berner Sennen Newfoundlander wandel en evenementengroep

Actie georganiseerd door:

Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/12/2023 gestart
346x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog