5e verjaardag van Joris

5e verjaardag van Joris
Sayonara Mora

Verjaardag van een speciaal jongetje.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Sayonara.

Vorige jaar zijn mijn partner en ik afgereisd naar Suriname voor haar verjaardag, ze wilde heel graag haar jaardag vieren met kinderen in een kindertehuis. Het was een hele leuke speciale dag voor de kids, de jongens hadden een aparte taart en de meisjes een aparte taart. Die dag draaide alles om de kids. Wegens strenge regels van de directrice mochten wij niet veel foto’s en filmpjes maken van de kinderen, omdat het kinderen zijn die uit huis geplaatst zijn wegens verschillende redenen. Op die dag zijn wij stapelverliefd geraakt op een jongetje genaamd Joris hij is een speciaal kindje die wat zorg nodig heeft wegens een hersenaandoening, we kwamen erachter dat zijn zicht heel slecht was, waardoor hij niet naar school kon, terug in Nederland hebben wij meteen 2 brillen voor hem laten maken bij Eyewish waardoor hij nu wel naar school kan. De bedoeling is ook dat wij hem willen adopteren maar alles gaat zo traag in Suriname. 

Joris die wordt 7 april 5 jaar vandaar wij hem een hele speciale spectaculaire dag willen bezorgen, zelf hebben wij al wat zaken geregeld maar we vinden dat het nog spectaculairder kan. Vandaar dat wij het via deze weg doen. 
 

Wij zouden het op prijs stellen als jullie ons zouden willen meehelpen met deze dag zo speciaal mogelijk te maken voor onze Joris. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/02/2024 gestart
66x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sayonara Mora

Sayonara Mora

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/02/2024 gestart
66x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog