Ondersteuning van het Flevolands Jeugd Symfonieorkest

Ondersteuning van het Flevolands Jeugd Symfonieorkest
Arlo Pouderoyen

Het FJSO bestaat uit jonge muzikanten tussen de ca. 10 en 24 jaar en heeft een rijke historie van meer dan 30 jaar

 
€ 0 ingezameld

Het FSJO bestaat inmiddels 30 jaar en daar zijn we trots op! Maar we hebben wel een zware periode achter de rug en hebben ondersteuning nodig om te kunnen voortbestaan.  

In de afgelopen anderhalf jaar hebben we namelijk door corona geen nieuwe leden kunnen werven, terwijl er wel jongeren uitstroomden in verband met hun studie. Daardoor telt het orkest nu nog zo’n tien jongeren. Dat lijkt misschien weinig, maar ze zijn talentvol en maken er samen iets moois van.  

Helaas kunnen we hiermee de kosten van dirigent, zaalhuur en muziek niet dekken. Het zou zonde zijn als er in Flevoland geen provinciaals jeugdorkest meer kan zijn. Daarom willen we graag het orkest een boost geven! 

Bij de beide gemeenten en de provincie hopen we daarom financiële steun te krijgen. Maar ook via deze digitale donatiepot. 

We hopen dat je ons financieel wilt ondersteunen. En dat je ook anderen in je omgeving, die het bestaan van dit jeugdorkest een warm hart toedragen, wilt aanmoedigen om ook een steentje bij te dragen!

Ondertussen benaderen wij alle alle muziekscholen en docenten Want een volwaardig jeugdsymfonie orkest heeft echt meer deelnemende jongeren nodig. Samen met de lokale Muziekcentra (Meerpaal Dronten en de Kubus Lelystad) gaan we hun leerlingen een ‘getrapt’ systeem bieden, van juniororkest naar jeugdsymfonieorkest.  Dit opzetten heeft alleen tijd nodig en juist daarin proberen we nu te voorzien. 

 

 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/12/2021 gestart
1335x bekeken

Actie georganiseerd door:

Arlo Pouderoyen

Arlo Pouderoyen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/12/2021 gestart
1335x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog