Breng het Zonneke in Huis

Breng het Zonneke in Huis
Michiel Van Kets
Deel deze actie via:

Ik heb een mooi lichtsculptuur ontworpen en ik ben er vroeger goed van aan het verkopen geweest, maar toen werd ik opgelicht.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het is een heel mooi zonneke, en vroeger werkte de verkoop wel, maar ik ben toen naar Thailand vertrokken omdat het veel handenarbeid vergt … en omdat ik op zoek was naar de zon.

Via een vakbeurs had ik een verdeler gevonden, die de verkoop in Europa voor mij zou voortzetten, maar die heeft me uiteindelijk opgelicht. 

Ik ben toen aan mijn website aan het werken geweest om online verkoop te doen, maar tegen dan was het al te laat, daar ik in Thailand vast zat zonder geld. 

Vandaar dat ik dan allerlei jobs heb aanvaard om aan anderen hun website te werken, en dat heeft 20 jaar goed gewerkt … tot de corona crisis, daar de meeste van mijn klanten plots veel minder inkomsten hadden en dus niet langer bestelde.

Vandaar dat ik nu hoop om terug een kunstatelier te kunnen beginnen om zonnekes te maken, vanuit Thailand aangezien ik daar al 20 jaar woon, het is mijn thuis, om ze dan online te verkopen.

Vooral omdat er door de corona crisis ook een zware economische crisis is in Thailand en er veel mensen zijn die dringend werk nodig hebben. 

Ik hoop niet alleen terug een inkomen te kunnen generen voor mezelf en mijn vrouw, maar ook voor minstens een paar Thais.

Vooral omdat ze echt wel het talent hebben om het verfijnd, creatief werk te doen dat nodig is om een echt mooi zonneke te maken. Elk stuk wordt volledig met de hand gemaakt en het vergt veel talent en oefening om er een echt kunstwerkje van te maken.

Het geld is nodig om onze woonkamer en de garage om te vormen in een werkatelier en onderdelen te bestellen. 

Vooral omdat we mallen nodig hebben, en al kost de rubber daarvoor niet zo heel veel, het vraagt wel enorm veel werk. Het gaat minstens 2-3 maanden duren om die mallen te maken, een droogcabine bouwen, onderdelen en materiaal bestellen en gedurende die tijd moeten de rekeningen nog altijd betaald worden, vandaar dat het een heuvel is die we over moeten en dus zo'n 5.000 euro nodig hebben omdat allemaal gedaan te krijgen. 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/06/2022 gestart
449x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Michiel Van Kets

Michiel Van Kets

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/06/2022 gestart
449x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog