Korte Film: CITROEN

Korte Film: CITROEN
Rick Vosse
Deel deze actie via:

Voor de realisatie van mijn KORTE FILM

 

Begin juli ben ik afgestudeerd aan de film actors academy amsterdam (faaam).

Nu is het tijd voor de volgende stap: ik ga mijn eigen korte film maken. De film is een komedie-documentaire, ook wel mockumentary genoemd, en gaat over een sekte aan de rand van Nederland.

We volgen drie hoofdrolspelers: de ‘cultleider' Josh en twee sekteleden: Lea en Danny. Wat drijft hen? Welke ontwikkeling maken ze door? Wat als je twijfelt aan je rol? Wat als dingen anders uitpakken dan je eigenlijk had voorzien? Kun je nog terug?

Deze film ga ik maken samen met regisseur Bastiaan Rook (Rogue Productions) en vele vrijwilligers. In de eerste helft van september gaan we draaien en in het eind van 2023 is de première.

Om deze film te kunnen maken heb ik uiteraard jullie hulp nodig. Elke bijdrage, hoe klein of groot, is meegenomen! Voor de gulle gevers zijn er een aantal leuke tegenprestaties te ontvangen.
 

Tegenprestaties

 • 20,-
  Dank! Jij krijgt de verborgen link van de film zodra die klaar is!
   
 • 75,-
  Wow, voor deze groep mensen organiseer ik een première bij mij thuis! Met diner, drankje en alles erop en eraan.
   
 • 150,-
  Zo hey, heel veel dank! Jij bent welkom op de set en mag met ons mee eten. Tussendoor kun je goed genieten van de omgeving die Westeinde te bieden heeft, met een strand op 6 minuten loopafstand.
   
 • 250,-
  Wohoo, geweldig, bedankt! Jij bent twee dagen welkom bij ons op set, kunt mee eten, overnachten en als je zou willen kunnen we het hebben over een figurantenrol. We staan op loopafstand van het strand in Westeinde onderin Zuid Holland.
   
 • 500,-
  Onwijs bedankt! Echt geen woorden voor. Jij bent welkom op de officiële filmpremière die wordt gehouden in de bioscoopzaal van het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Uiteraard zijn de vorige tegenprestaties hier ook van toepassing.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/08/2023 gestart
1698x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rick Vosse

Rick Vosse

 
Actie loopt tot 30/03/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/08/2023 gestart
1698x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog