Zon in vree

Zon in vree
Pim Vree
Deel deze actie via:

Het uitbrengen van mijn derde boek: 'Zon in vree'

 

Mijn droom is een spirituele trilogie uitbrengen. Twee delen zijn al in eigen beheer uitgebracht: Zijn in vree en Zin in vree. Voor het derde deel, Zon in vree, kan ik je steun goed gebruiken. Als je minimaal 11 euro wil doneren ben ik al hartstikke blij. In ruil daarvoor mag je mijn boek ‘Zon in vree’ bestellen voor maar 5 euro.

Mijn boeken dragen bij aan een ieders welbevinden en kunnen antwoorden verschaffen op spirituele vraagstukken. Naast diepe filosofische overwegingen worden je ook vele praktische oefeningen aangereikt in een poging om weer meer verbinding tussen mensen te scheppen waarbij moeder aarde en vader zon de verbindende factoren zijn.

De trilogie ‘Zijn in vree’ maakt deel uit van een groter plan. De drie boeken - uitgevoerd in een prachtige hardcover vorm met leeslint -  zullen de basis vormen voor de retreats die spoedig zullen volgen. Retreats die gegeven zullen worden door het spiritueel centrum in wording genaamd ZiZiZo (ZijnZinZon).

Voor ZiZiZo zoek ik mensen die affiniteit hebben met ons werk en zich bij ons willen aansluiten. Naast het geven van retreats, satsangs en webinars is het doel in de nabije toekomst een stuk grond in NL of daarbuiten te kopen en daar een woon-werkgemeenschap te creëren.

Heb je belangstelling in mijn werk? Neem dan om een indruk te krijgen een kijkje op www.centrumtevree.nl. 

Dit spreken we af: wanneer het beoogde bedrag niet behaald wordt of het boek niet uitgegeven wordt, krijg je de 11 euro (of meer, afhankelijk van wat je bijgedragen hebt) gegarandeerd weer terug. 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/03/2023 gestart
291x bekeken

Actie georganiseerd door:

Pim Vree

Pim Vree

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/03/2023 gestart
291x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog