Help kunstenaars die getroffen zijn door de corona-crisis.

Help kunstenaars die getroffen zijn door de corona-crisis.
Partager cette campagne via:

We willen kunstenaars die getroffen zijn door de crisis steunen door hun kunst te promoten in een artistieke documentaire.

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Na enkele afgewezen subsidieaanvragen dreigt het produceren van een unieke documentaire-reeks, die in januari gepland staat, over kunstenaars die door corona getroffen zijn, in het water te vallen. Het doel van het project is het exposeren van verschillende kunstvormen en talentvolle kunstenaars uit te lichten. De culturele sector is aan het bloeden en het blijven steunen van kunst is belangrijk om het niet verloren te laten gaan. Zo kunnen wij van hun creaties blijven genieten.  

We willen 4 afleveringen produceren waarin elke aflevering twee meewerkende kunstenaars worden uitgelicht In het eerste deel van deze documentaire wordt een interview afgenomen met een DJ óf liveartiest en worden we meegenomen in het denken van deze of gene. Om hier een impressie van te geven; de regisseur van dit project heeft de volgende video gemaakt die we gaan repliceren: 

Vervolgens treedt de artiest op in een grote lege club. In het midden van de zaal staat een DJ-booth die ontworpen is door een unieke tafelkunstenaar (www.kve.com). Om deze DJ-Booth heen staan ter expositie grote mystieke kunstwerken van Nederlandse kunstenaars (bijvoorbeeld ATM uit amersfoort). Deze willen we tijdens het optreden van de artiest tot leven brengen door video-jockeys van verschillende kanten 3D simulaties erop te projecteren. Ook zijn er thematische kunstwerken te zien die aan het plafond hangen en omgeven professionele lichttechnici het geheel met een lichtstellage die de emotie van de muziek uitbeeldt. Ook zijn er professionele dansers te zien en kunnen cameramannen door het decor heen bewegen en kunstzinnige beelden schieten. 

Dit is een globale schets van de inhoud van de optredens. Na een periode van optreden wordt een andere ,meewerkende, kunstenaar geïnterviewd en duiken we ook het leven in van deze creatieve geest.

Dit zorgt ervoor dat we in 4 afleveringen van 25-30 minuten allerlei kunstdisciplines aan de man kunnen brengen. Daarnaast geven we ook artiesten de kans zich te profileren in tijden waar optredens of inkomsten drastisch verminderd zijn.

Naast promotionele meerwaarde is het voor kunstenaars die hierin betrokken zijn een stip op de horizon om energie uit te halen. We geven ze door dit project weer de mogelijkheid hun passie uit te oefenen. Daarom is het belangrijk dat dit project kan worden gerealiseerd.

Het bedrag dat we nodig hebben is bestemd voor de cameraploeg, materialen en vergoedingen voor kunstenaars. Om alle prachtige kunst goed te kunnen vastleggen hebben we een professionele cameracrew nodig. Daarnaast gaan kunstenaars speciaal voor deze opnames kunstwerken creëren waar materiaal voor nodig en willen we de mogelijkheid hebben om hen te compenseren voor de tijd die ze er in stoppen.

De culturele sector heeft u nodig en ik hoop dat jullie ons kunnen helpen een podium te blijven bieden voor kunst! Bedankt voor het lezen van deze oproep en onze dankbaarheid zal enorm zijn als we dit kunnen realiseren. Red onze kunst!

 

 

 

 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 24/11/21
Vu 385x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée par:

Hylko Smit

Hylko Smit

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 24/11/21
Vu 385x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Art et Culture Corona
Rapporter un abus