Ondersteun de Pilot van Onze Serie: "ZOUT"

Ondersteun de Pilot van Onze Serie: "ZOUT"

 

Beste vrienden, familie en bingewatchers,

Ben jij ook op zoek naar die bingewaardige serie die je volledig meesleept in een fictieve wereld, maar tegelijk doet nadenken over je eigen leven? Zoek dan niet verder! Wij, een groep gepassioneerde filmstudenten, hebben de afgelopen jaren gewerkt aan onze eigen reeks genaamd ZOUT.

Hoewel mentale gezondheid bij jongeren de laatste jaren meer aandacht krijgt, blijft het volgens ons toch een onderbelicht thema in de media. Daarom wilden wij een verhaal vertellen dat herkenbaar is voor alle jongeren (denk aan feestjes en de nodige dosis drama), maar dat ook veel dieper gaat en de psychologie van de personages tot in de kern uitdiept.

Onze Serie in het Kort: ZOUT volgt de 21-jarige September Van Dijk, zoon van de meest gerenommeerde en rijkste familie in Sint-Martens-Latem. Naar de buitenwereld toe lijkt hij de perfecte jongen met het perfecte leven. In werkelijkheid worstelt hij echter om zijn ware zelf te vinden in een wereld vol oppervlakkige rijkdom en hoge verwachtingen. Wanneer September Estelle ontmoet, een onafhankelijk en no-nonsense meisje die tegen alle bourgeoisie is, wordt het steeds moeilijker om zijn diepgewortelde maskers te handhaven en zijn ware identiteit te verbergen. September zal sneller dan verwacht moeten ontdekken wie hij echt wil zijn en zijn diepgewortelde trauma’s onder ogen moeten zien.

Jouw Bijdrage Zal Ons Helpen Met:

Productie: Huur van apparatuur, locaties en rekwisieten.

Marketing: Promotie van de pilot om de aandacht te trekken van productiehuizen en streamingdiensten.

Waarom Dit Project Steunen? Als we je nog niet hebben kunnen overtuigen, kunnen onze volgende argumenten dat hopelijk wel:

1. Ondersteun Jong Talent

Met je bijdrage (hoe klein dan ook), help je jonge filmstudenten hun vaardigheden te ontwikkelen en hun carrière een mogelijk startschot te geven. Bovenal geef je ons de kans om te doen wat we graag doen: verhalen vertellen.

2. Uniek Verhaal

Je werkt mee aan een intrigerend en actueel verhaal dat belangrijke thema’s zoals identiteit, zelfontdekking, trauma en familiale dynamieken behandelt.

3. Maak het Verschil

Je wordt deel van het ZOUT-team en kunt mogelijk het leven van een kijker veranderen door mee te werken aan een serie rond een problematiek die er echt toe doet.

Wat Krijg Je Ervoor Terug? In ruil voor je bijdrage willen we heel graag iets terugdoen. We bieden enkele opties, maar laat ons zeker weten als je aan iets specifieks denkt:

Speciale Vermelding: Een vermelding van jouw naam in de aftiteling.

Eeuwige Dank: Je krijgt onze eeuwige dank en we staan voor altijd bij jou in het krijt.

Jouw Steun Maakt Echt Het Verschil Met jouw hulp kunnen we onze droom werkelijkheid maken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij ons doel. Samen kunnen we een verhaal vertellen dat niet alleen ons, maar ook vele anderen zal inspireren.

Doe mee, deel onze campagne, en laten we samen ZOUT tot leven brengen!

Bedankt voor jouw tijd en steun,

Het ZOUT-team

Tibe Vanhaverbeke, Omar Ouali, Marc Rattat, Emma Nijs, Aagje Van der Borght, Miles Van Driessche, Brecht Jansegers, Celien De Cock, Lili Lacroix, Enes Verrelst

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 4 dagen geleden gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emma N

Emma N

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 4 dagen geleden gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Creatief
Misbruik melden