Hulp voor onze vriend

Hulp voor onze vriend

Wij willen onze beste vriend een ( financieel) steuntje in de rug geven

 

Even kort samengevat. Onze beste vriend heeft een gedragsstoornis type 9,op zich valt het best mee en kan hij zelfstandig wonen enzo. Toch op het sociale vlak heeft hij het wat moeilijker,vandaar dat hij zijn trouwe en dikke vriend Jacko in huis heeft genomen. Ze zijn altijd bij elkaar. Jacko is 8 jaar oud en de liefste knuffelbeer ever. Hij zorgt er ook voor dat zijn baasje zo wat meer het huis uitgaat om te wandelen en spelen.

Jacko heeft niet zo'n gelukkig leven gekend, werd vanaf hij pup was blijkbaar in een hokje opgesloten waar hij amper kon bewegen,hij kwam terecht bij ons vriend na een inbeslagname op grond van ernstige verwaarlozing. Ze hebben elkaar gevonden en zijn het perfecte duo.

Onlangs werd bij Jacko een probleem gevonden aan zijn maag en darmen. Om hem nog even bij ons te kunnen houden heeft Jacko een operatie nodig en nadien medicatie en speciaal voer. Met de operatie en medicatie heeft hij heel veel kans op nog een leuke oude dag samen met onze vriend. Gelukkig heeft hij al iets van centen opzij staan om de operaties te betalen en de dokterskosten. De medicatie en het speçiale voedsel kosten echter ook behoorlijk veel.

Wij zijn deze steunactie gestart om een kleine bijdrage te geven aan onze vriend. Zo kunnen we hem ergens een (financieel) steuntje in de rug geven en weet hij dat hij er niet alleen voor staat.

Namens ons een dankjewel voor elke gedoneerde euro en namens Jacko een lief likje

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 4 dagen geleden gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ajna Lebnams

Ajna Lebnams

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 4 dagen geleden gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden